Beşiktaş'ta savunma krizi, Sivok sakatladı

Beşiktaş'ta savunma krizi, Sivok sakatladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta Sivok sakatladı. Bu durum kartalın savunmasını zora soktu.

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta savunma krizi yaşanıyor.Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan Sivok'un çekilen MR'ı sonrasında Sivasspor karşısında oynama şansı bulunmadığı ve bu nedenle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.Ersan Gülüm'ün sarı kart cezalısı, Pedro Franco'nun ise sakatlığı olması nedeniyle Bilic'in Escude ile birlikte Necip Uysal'a stoper mevkiinde görev vermesi bekleniyor.. Orta sahada Necip'ten boşalacak pozisyonda ise Mehmet Akgün veya Muhammed Demirci forma şansı bulacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Cenk ve Veli'nin yanı sıra, sarı kart cezalısı Oğuzhan da sivasspor'a karşı forma giyemecek.
(Akşam)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...