Beşiktaş'ta sakat oyuncuların son durumu!

Beşiktaş'ta sakat oyuncuların son durumu!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba, Mustafa Pektemek ve Sosa'nın sağlık durumları hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'ın futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba, Mustafa Pektemek ve Sosa'nın sağlık durumlarını açıkladı.


'SOSA DİZ SAKATLIĞI YAŞIYOR'
"Jose Sosa, haftalar önce üst adale sakatlığı yaşamıştı. Tedavi ettik ve daha sonra üç maça çıktı. En son oynadığımız maçta ise dizine darbe aldı. Adale ve diz farklı şeylerdir. Basın maaalesef bu konuda yanlış bilgilendirme yapıyor. Sosa'nın iç ve çapraz bağları kopmadı. Tedavisine başladık. Bu sakatlığın iyileşme süresi 10-12 hafta arasıdır. Tedavi yöntemleriyle bu süreyi azatlmaya çalışıyoruz."


'PEKTEMEK'İN KRONİK SAKATLIĞI...'
"Mustafa Pektemek'in adalesinde birr yırtık meydana geldi. Tedavisine başladık. En kısa sürede takımla birlikte çalışmalara çıkmasını ümit ediyoruz. Futbolcular bu tarz sakatlıklarla her zaman karşılaşabilirler. Mustafa'nın herhangi bir kronik sakatlığı bulunmamaktadır."


'BA MİLLİ TAKIMDA AYAK BİLEĞİNDEN SORUN YAŞAMIŞ'
"Basınımız maalefes Demba Ba'yı kronik sakat yapmaya çalışıyor. Neden böyle bir şey yapmaya çalıştıklarına anlam veremiyorum. Demba Ba, milli takım kampında ayak bileğinden bir sıkıntı yaşamış ve iki gün boyunca tedavi olmuş. Milli maçta da kendisini riske etmeyecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...