Beşiktaş'ta öze dönüş projesi: Hasan Arat efsaneleri bir araya getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta öze dönüş projesi: Hasan Arat efsaneleri bir araya getirdi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rıza Çalımbay'la birlikte Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'nın yeniden Beşiktaş için çalışacağını belirten Arat, "Futbolu, futbolun içinden gelenler yönetecek" dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat basın toplantısı gerçekleştirdi. Arat, göreve seçilmeleri halinde siyah beyazlıların efsaneleri Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’la beraber çalışacaklarını açıkladı. Aybaba’nın Futbol Takımları Genel Koordinatörü, Feyyaz Uçar’ın futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacağını belirten Arat, “Futbolu futboldan gelenler yönetecek. Kendilerinden gelen raporlar doğrultusunda çalışacağız” dedi.

ÇALIMBAY'LA DEVAM

Seçilmeleri halinde Rıza Çalımbay’la yola devam edeceklerini belirten Hasan Arat, “Sıkıntıları aşmasını bileceğiz. Şu andaki puan farkı kapanmayacak bir fark değil. Biz bu işi başarabileceğimize inanıyoruz. Çok iyi bir ruh getireceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar çok fazla yanlış işler yapıldı. Transferlerde çok fazla para kaybedildi” ifadelerini kullandı. Arat, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Yücel’in 2. başkan olacağını belirtti.

BRUGGE MESAİSİ

Yarın Club Brugge ile oynayacak olan Beşiktaş dün yaklaşık 1,5 saat süren bir taktik idman yaptı. Karşılaşmayı Sloven hakem David Smajc’in yöneteceği açıklandı. Bu arada Rosier’in topuğunda kanama ile yırtık, Masuaku’da ödem var. İki futbolcu iki hafta yok.

SAMET AYBABA: EN İYİSİ BENİM

Futbolu futboldan gelenlerin yönetmesi gerektiğini hep söylediğini vurgulayan Samet Aybaba, “Transferlere de çalıştım, mevcut kadroya da çalıştım. Altyapı konusunda mütevazı olmayayım, Türkiye’de en iyisi benimdir. Biz altyapıya Türkiye’nin en iyi tesisini yapacağız. Altyapı tesisimize Serpil Hamdi Tüzün’ün ismini vereceğiz” dedi.

FEYYAZ UÇAR: BİR PİŞİRECEĞİZ

Feyyaz Uçar göreve gelirse sadece Beşiktaş için çalışacağını belirterek, “Samet Aybaba’yla, Rıza Çalımbay’la birlikte olmak çok güzel.  Türkiye’de futbolcuyu bir yerlere gönderip ‘pişirmek’ denen saçma sapan bir şey var. Biz kendimiz pişireceğiz. Alttan yetiştirdiğimiz futbolcularla başarıyı yakalamak öncelikli hedefimiz olacak” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...