Beşiktaş'ta milli takım krizi!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta milli takım krizi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, erkek basketbol takımı başantrenörü Ufuk Sarıca'nın aynı anda hem Beşiktaş'ı hem de A Milli Takım'ı çalıştırmasını istemediğini belirterek Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) ve Ufuk Sarıca'ya ihtarname gönderdi.

Siyah beyazlı yönetimi erkek basketbol takımının başantrenörü Ufuk Sarıca'ya ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) ihtarhame göndererek deneyimli koçun sadece A Milli takımı veya siyah-beyazlı kulübü çalıştırmasını istedi. Böylece basketbolda daha önce Ergin Ataman ve Ekrem Memnun'un başaktörleri olduğu kriz, Ufuk Sarıca döneminde de patladı.

'VERİMSİZLİĞE NEDEN OLUYOR'

Kulüp başkanı Fikret Orman, bu konudaki düşüncelerini geçen ay açıklarken kulübün basketboldan sorumlu yöneticisi Cihat Kumuşoğlu da 'İki tarafı birden çalıştırması verimsizliğe neden oluyor' diye konuştu.

TAM NETLEŞMEDİ

Kumuşoğlu, konunun tam netleşmediğini ve muhtemelen önümüzdeki hafta içinde belli olacağını dile getirdi.

'OTURUR KONUŞURUZ'

A Milli takım ve Beşiktaş Sombo Japan başantrenörü Ufuk Sarıca ise gelişmeleri değerlendirirken 'Bir tercih yapmam söz konusu değil. Özellikle yakın süre sonra çok önemli maçlar (Dünya Kupası elemeleri) varken milli takımı bırakamam. Beşiktaş'la devam eden sözleşmem var, buna rağmen bir tasarrufta bulunmak istiyorlarsa oturur konuşuruz' ifadelerini kullandı. (Skor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...