Beşiktaş'ta köstebek avı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta köstebek avı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Şenol Güneş’in takım hakkında bilgilerin sızdırılmasından rahatsız olması üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi düğmeye bastı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kayserispor karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyet Beşiktaş’taki olumsuz havayı dağıtmaya yetmedi. Bu defa takım hakkındaki bilgilerin dışarı sızdırılmasının sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Gedson Fernandes’in sakatlığını ben söylemedim, bakalım kim açıklayacak diye bekledim. Doktor, bana öyle detaylı açıklama yapmadı. Sizden öğrendim. Doktoru suçlamıyorum, o söylemez” demişti. Güneş’in eski sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın ekibini kastettiği öğrenildi.

MERAK ETME HOCA'M

Maçtan sonra başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşen Şenol Güneş, “Rakiplerimizin takım hakkındaki bilgileri öğrenmesini istemiyorum. Bu sezon bunu üçüncü defa yaşadık. Sızan bilgiler sayesinde rakipler önlemini ona göre alıyor. Bu da beni zor durumda bırakıyor. Bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum” dedi. Başkan Ahmet Nur Çebi bunun üzerine “Merak etme Hoca’m. Bu kişi kimse, ortaya çıkaracağız. Bir daha böyle bir durum yaşanmayacak” diyerek köstebek avını başlattı. Bu konuda takım personeli ciddi şekilde uyarıldı.  

ÖN YARGILARI KIRDI

Beşiktaş, Kayserispor’u 2-1 yenerken Eric Bailly performansıyla büyük beğeni topladı. 67 defa topla buluşan tecrübeli oyuncu, 54 pasla yüzde 91 isabet sağladı. Beş ikili mücadele kazanan Bailly, büyük beğeni topladı. Transfer sürecinde “Eric Bailly’yi istemiyoruz” etiketiyle sosyal medyada gündem olan oyuncu, iki maçlık performansıyla kendisine yönelik ön yargıyı kırmayı başardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...