Beşiktaş'ta karşılıksız çek krizi!

Beşiktaş'ta karşılıksız çek krizi!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlıların 4 milyon avro bedelle kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü için verdiği çekler karşılıksız çıkınca Akdeniz ekibi hukuki işlem başlattı.

MURAD TAMER

Beşiktaş’taki finansal kriz ciddi boyutlara ulaştı. Son dönemde sattığı oyunculardan ciddi gelirler elde eden siyah-beyazlılar, ekonomik sıkıntı sebebiyle taraftarların beklediği transferlere imza attıramıyordu. Cenk Tosun’un geçen sezonun devre arasında Everton’a rekor bedelle 23 milyon avroya satan siyah-beyazlılar, yıldız oyuncunun yerine Vagner Love’ı kadrsouna katmıştı. Yönetim bu transfer için Alanyaspor’la 4 milyon avro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varmıştı. Sambacı için de yıllık 2,7 milyonu kasasından çıkaran Beşiktaş’ın bu transfer için gerekli ödemeleri yapamadığı ortaya çıktı. Alanyaspor Kulübü, Vagner Love transferinde Beşiktaş tarafından kendilerine verilen çekin karşılıksız çıkması nedeniyle, hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.

Başkana ulaşılamıyor
Turuncu-yeşilli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın yanı sıra Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun, verilen çeklerin karşılıksız çıkması sebebiyle çok öfkeli olduğu öğrenildi. Çavuşoğlu’nun konu hakkında Fikret Orman’ı defalarca aradığı ancak siyah-beyazlıların patronuna ulaşamadığı da gelen bilgiler arasında. Gündeme bomba gibi düşen açıklamadan sonra konuşan Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise “1,9 milyon avro ödeme yaptık, kalan borcumuz 1.1 milyon avro. Bahsettikleri çekin son ödemesi 1-2 gün geçmiştir. Sunderland’e de gecikmeli ödeme yaptık ama hiçbir zaman açıklama yapıp olayı hukuk sürecine taşımadılar. Mevcut ekonomik koşullarda gecikmeler olabiliyor. Haftaya Alanyaspor’a ödeme yapılacak. Dava düşecektir. Böyle bir hamle talihsiz olmuş” diyerek sitem etti.

Avcı'nın kozu Visca
Haftaya lider giren ve bu akşam Beşiktaş'ı misafir edecek olan Medipol Başakşehir'de bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Zirvedeki yerini sağlamlaştırmak için bu maçı kayıpsız geçmek isteyen turuncu-lacivertliler, oturmuş kadro yapısı ve sistemsel oyunuyla da rakibine üstünlük sağlamak istiyor. Başakşehir'in bu yerleşik oyun yapısının en kilit isimlerinden biri de Edin Visca. Ligde geride kalan 10 haftada 3 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen 28 yaşındaki oyuncu, İstanbul ekibinin attığı 14 golün yarısına katkı vermiş durumda. Başakşehir'de, kart cezası sona eren Junior Caiçara bu maçta forma giyebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...