Beşiktaş'ta Gökhan Töre şoku

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş'ta Gökhan Töre şoku

SPOR Haberleri  / CHA

Yarın oynanacak M.P. Antalyaspor maçı için kampa giren Beşiktaş'ta , yapılan testlerde olumlu sonuçlar vermeyen Gökhan Töre, kadrodan çıkarıldı.

Süper Lig'in 23. hafta maçında yarın Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. nbsp; Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah-beyazlı ekip, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası 5'e 2 çalışması yapan siyah-beyazlılar, tam sahada taktik hazırlık gerçekleştirdi. Yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.

İdmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes ve belinde ağrısı olan Julien Escude katılmadı.

Hafta boyunca tedavi sonrası bireysel çalışmalar yapan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre takımın bugün yaptığı çalışmayı kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın kontrolünde çıktılar. Gökhan Töre, yapılan testlerde olumlu sonuçlar vermeyince Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...