Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi: Cezayir basını transferi açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi: Cezayir basını transferi açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen katkıyı veremeyen Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'tan ayrılabileceği belirtildi. Milli oyuncunun yaşadığı sakatlıklar ve yüksek maaşı teknik ekibi zora sokmuştu.

Yeni sezonda Şenol Güneş önderliğinde şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Beşiktaş'ta sürpriz ayrılıklar yaşabilir. 2020-2021 sezonundaki şampiyonlukta büyük rol oynayan Rachid Ghezzal ile yolların ayrılma ihtimali bulunuyor.  Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 11 maça çıkan Ghezzal, 2 gol atıp, 3 asist yapmıştı. 

Leicester City'den bonservisi 3 milyon euro karşılığında alınan Cezayirli oyuncunun senelik 2.5 milyon euro kazandığı öğrenilmişti. 

Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi: Cezayir basını transferi açıkladı

GHEZZAL BEŞİKTAŞ'TAN AYRILACAK MI?

Beşiktaş'ın Ghezzal'i elinden çıkarabileceğini öne süren Fennec Football, yıldız oyuncuyla sezon sonunda yolların ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı. Suudi Arabistan ve Fransa'dan bazı takımların ilgilendiği konuşulan 31 yaşındaki yıldız için gelen tekliflere sıcak bakılacağı iddia ediliyor.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...