Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! Gelecek ay sahada

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! Gelecek ay sahada

Spor Haberleri

Beşiktaş camiasının sabırsızlıkla yolunu gözlediği Cezayirli tecrübeli futbolcu Rachid Ghezzal beklenenden hızlı iyileşti ve Antalya kampına dahil edildi. ABD'de operasyon geçiren ve iyileşmesinin 3-4 ayı bulabileceği belirtilen Ghezzal’ın beklenenden daha çabuk kendine geldiği belirtilirken, tecrübeli futbolcunun Ocak ayı ortasında formasına kavuşması bekleniyor...

MURAD TAMER'İN HABERİ

En güzel haber Ocak ayında kadrosuna takviyeler yapacak olan siyah beyazlıların en büyük takviyesi içeriden olacak. Sakat olan Rachid Ghezzal’den gelen haberler takımda herkesi sevindirdi. Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından yaşadığı ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sonrası Fenerbahçe maçında sahalara dönen Cezayirli yıldızın ağrıları nüksedince cerrahi müdahale mecburi olmuştu.

HIZLA İYİLEŞİYOR

ABD’de ameliyat edilen Ghezzal’ın iyileşmesinin 3-4 ayı bulabileceği hatta sezonu kapatma ihtimalinin bile olması moralleri yerle bir etmişti. Tecrübeli futbolcunun sakatlığı ameliyat sonrası beklenenden çabuk iyileşmeye başladı. Hızla düzelen Ghezzal’ın ocak ayı ortasında formasına kavuşma ihtimali arttı. Bunun üzerine Teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla Cezayirli yıldız Antalya kampına dahil edildi.

GENÇLİK AŞISI

Dünya Kupası arasında hazırlıklarına bir hafta önce başlayan Beşiktaş, kamp dönemi için Antalya’ya gitti. Şenol Güneş 15 gün sürecek kampa altyapıdan dahil ettiği beş isim şöyle: Aytuğ Kömeç (18-Stoper), Badra Cisse (19-Stoper), Serkan Terzi (18-Sol bek), Necati Bilgiç (18-Orta saha), Semih Kılıçsoy (17-Forvet)

DEĞERİ ARTIYOR: ROMAIN SAISS 7 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın sezon başında bedelsiz olarak olarak kadrosuna kattığı Romain Saiss, Dünya Kupası’nda değerini katladı. Siyah beyazlı idarecilerin teklif gelmesi halinde Faslı oyuncu için 7 milyon avro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...