Beşiktaş'ta flaş ayrılık

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta flaş ayrılık

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon başında Şenol Güneş ile birlikte göreve başlayan yardımcı antrenör Şeref Çiçek, kendisine sunulan 1 yıllık yeni mukaveleyi kabul etmedi ve siyah beyazlı takımdaki görevinden ayrıldı.

Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlerinden olan Şeref Çiçek siyah beyazlılardaki görevinden ayrıldı. Yeni sezon öncesi kendisine sunulan 1 yıllık yeni mukaveleyi kabul etmeyen Şeref Çiçek, Beşiktaş ile bağlarını kopardı. Daha önce Şenol Güneş ile birlikte Trabzonspor ve Bursaspor'da görev yapan Çiçek, sezon öncesi hazırlıklarında teknik heyette yer almıştı.

Beşiktaş'ta flaş ayrılık

Öte yandan Şenol Güneş'in Tolga Zengin'le birlikte Süper Kupa maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Şeref Çiçek'in ayrılışıyla ilgili sorulan sorulara tecrübeli teknik adam cevap vermek istemedi. Güneş, 'önümüzde Süper Kupa mücadelesi var şimdi onu konuşalım' diyerek konu hakkında yorumda bulunmaktan kaçındı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...