Beşiktaş'ta Fernandes krizi devam ediyor, idmana çıkmadı

Beşiktaş'ta Fernandes krizi devam ediyor, idmana çıkmadı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16'ıncı haftasında oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Fernandes idmana çıkmadı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. İstasyon, pas ve taktik hazırlık çalışmalarıyla devam eden antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.Pedro Franco, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Mehmet Akgün tedavi sonrası Atletik Performans Departmanı Şef Antrenörü Dolu Arslan yönetiminde özel bir çalışma yaptı. Atiba Hutchinson, Michael Eneramo ve sağ ayak bileğine dünkü antrenmanda darbe alan Manuel Fernandes antrenmana katılmadı ve tedavi oldu. Muhammed Demirci takımla çalıştı.Beşiktaş, SB Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın(20 Aralık) saat 17:00'de basına kapalı yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...