Beşiktaş'ta erteleme umudu

Beşiktaş'ta erteleme umudu

SPOR Haberleri

Fikret Orman, UEFA Tahkim Kurulu'nda çok iyi bir savunma yaptıklarını söylerken, siyah-beyazlılar cezanın 5 yıl ertelenmesini bekliyor.

UEFA'nın verdiği bir yıl Avrupa kupalarından men cezası sonrası UEFA Tahkim Kurulu'na itiraz eden Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman umutlu olduklarını söyledi. Nyon'daki savunmanın ardından Hamburg'a geçen Başkan Orman, takımın kaldığı otelde futbolcularla da bir araya geldi. UEFA Tahkim Kurulu'nda başarılı bir savunma yaptıklarını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Uzun süren ama gayet başarılı geçen bir savunma oldu. 15 Temmuz'dan sonra kararı açıklayacaklar. Bu seferle birlikte dördüncü defa UEFA'ya gitmiş olduk. İnşallah bu son olur. Tahkim'deki üyeler çok tecrübeliler, nbsp;hiçbir şekilde kararları ile ilgili fikir yürütemiyorsunuz. Bekleyip, göreceğiz" dedi.
ETİK KURUL ETKİLİ OLDU
Beşiktaş'ın savunmasında Etik Kurulu üyelerini tanık olarak dinletmesinin Tahkim Kurulu üyelerini etkilediği belirtildi. İstanbul Belediye ile oynanan Türkiye Kupası finali öncesinde Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun İbrahim Akın ve İskender Alın'la yaptıkları görüşmelerin şike değil, transfer görüşmesi çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini anlatan siyah-beyazlılar, bu durumun Etik Kurulu raporlarında da sabit olduğunu söyledi. Siyah-beyazlıların savunmada Etik Kurulu üyeleri Oğuz Atalay, Burak Oder ve Mertay Kugay'ı şahit olarak dinletmesi etkili oldu. Beşiktaş heyetinin bu konudaki savunması UEFA Tahkim Kurulu üyelerini ikna ederken, siyah-beyazlılar cezanın kalkmasını, en kötü ihtimalle de 5 yıl ertelenmesini beklemeye geçti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...