Beşiktaş'ta Erciyesspor hazırlıkları başladı

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Erciyesspor hazırlıkları başladı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışıldı. Dün oynanan Trabzonspor maçında forma giyen siyah-beyazlı futbolcular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer futbolcular ise kondisyon koşusu ve streching hareketleriyle başladıkları antrenmanda, 5'e 2 top kapma çalışması yaptılar. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçta tamamlandı. nbsp;Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına ülkesinde atroskopi olan Tomas Sivok ve izinli olan Tolga Zengin katılmadı. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Necip Uysal'ın, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekildi. Sol arka adalesinde ödem olduğu tespit edilen Necip Uysal'ın tedavisine başlandığı bildirildi. nbsp;Siyah-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...