Beşiktaş'ta duygulandıran veda: Sezon sonunda futbolu bırakıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta duygulandıran veda: Sezon sonunda futbolu bırakıyor

SPOR Haberleri

2013-2014 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson, siyah beyazlı kulübe veda etmeye hazırlanıyor. Kanadalı oyuncu sezon sonunda aktif futbolculuk hayatına son vererek yeni bir maceraya girişecek.

Beşiktaş'ta 10.yılını dolduran Atiba Hutchinson, sezon sonunda emekli olarak yeşil sahalara veda edecek. Slaven Bilic'in görev yaptığı 2013-2014 sezonunda kadroya katılan ve ortaya koydupu perfomansla efsane olan Kanadalı oyuncu için özel tören düzenlenecek. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından onurlandıralacak olan 40 yaşındaki futbolcunun Şenol Güneş'in ekibine katılıp, katılmayacağı ise merak ediliyor.

Beşiktaş'ta duygulandıran veda: Sezon sonunda futbolu bırakıyor

2022 DÜNYA KUPASI'NDA FORMA GİYDİ

Kanadal Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda boy gösteren Atiba Hutchinson, 40 yaşındaki tarihi bir başarıya imza atarak dikkat çekmişti. Tecrübeli oyuncu Belçika, Fas ve Hırvatistan ile yapılan grup maçlarında süre almıştı. Gruptaki tüm karşılaşmaları kaybeden Kanada, sıfır çekerek turnuvaya veda etmişti. 

Beşiktaş'ta duygulandıran veda: Sezon sonunda futbolu bırakıyor

BEŞİKTAŞ'TA 333 MAÇA ÇIKARAK EFSANE OLDU

Beşiktaş tarihinin iz bırakan oyuncularından olan Atiba, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 333 resmi maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 26 gol atan Kanadalı, 37 asist yaparak hücumdaki etkisini yansıttı. Siyah-beyazlı formayla Şenol Güneş, Sergen Yalçın, Slaven Bilic, Valerien Ismael ve Abdullah Avcı gibi teknik direktörlerle çalışan Atiba, 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...