Beşiktaş'ta derbi öncesi sakatlık şoku! Nathan Redmond ameliyata alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Beşiktaş'ta derbi öncesi sakatlık şoku! Nathan Redmond ameliyata alındı

SPOR Haberleri  / AJANSLAR

Beşiktaş'tan derbi öncesi şoke eden bir sakatlık haberi geldi. Siyah beyazlı ekibin bugün yaptığı derbi hazırlıklarında sol el bölgesinde ağrı hisseden Nathan Redmond sakatlandı. Tarak kemiğinde kırık tespit edilen Redmond ameliyata alındı.

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, 2 Ekim 2022 Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Siyah beyazlılar derbi öncesi büyük bir şok yaşadı. Beşiktaş'ın bugünkü derbi hazırlıklarında sol el bölgesinde ağrı hisseden Nathan Redmond sakatlandı. Tarak kemiğinde kırık tespit edilen Redmond ameliyata alındı. 

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş, yeni transferi Nathan Redmond’ın sol el tarak kemiğindeki kırık sebebiyle başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede Redmond’un bugün yapılan idmanda sakatlanarak sol el tarak kemiğinde kırık tespit edildiği duyuruldu. Başarılı bir osteosentez operasyonu geçirdiği aktarılan İngiliz futbolcunun rehabilitasyon sürecine ise en kısa sürede başlayacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...