Beşiktaş'ta Demba Ba şoku

Beşiktaş'ta Demba Ba şoku

SPOR Haberleri

Eskişehir maçı öncesi ısınırken ağrıları artan golcü futbolcu 'tedbir amaçlı' kadrodan çıkartıldı

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Demba Ba, siyah-beyazlıların dün akşam Eskişehirspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın kadrosundan, son anda çıkartılarak, tribüne yollandı. Takımla birlikte karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan Demba Ba, ağrılarının artması nedeniyle son anda oynatılmaktan vazgeçildi. Teknik direktör Slaven Bilic, tecrübeli golcüsünün bu şok sakatlığı nedeniyle, 'tedbir amaçlı' olarak Ba'yı kadrodan çıkarmak zorunda kaldı. Hırvat teknik direktörün, hafta içinde Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanş karşılaşmasını düşünerek golcüsünü kadroya almadığı ve Ba'nın durumunun bugün yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacağı belirtildi. nbsp;


Pektemek'e şans nbsp;
Demba Ba'nın son anda kadrodan çıkartılması üzerine, bir diğer golcü Mustafa Pektemek, Eskişehirspor maçının ilk 11'ine alındı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...