Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! Maçtan sonra yaptığı hareket tepki çekti...

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! Maçtan sonra yaptığı hareket tepki çekti...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, Fatih Karagümrük maçında beklediği süreleri alamayınca teknik direktör Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Tecrübeli santrfor 90+3'te oyuna alınmasına adeta çıldırdı, 4-1'lik galibiyetten sonra futbolcular tribünlere giderken Cenk Tosun sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-1 yenerek ligde puanını 7'ye yükseltti.

Maçın son bölümlerinde baskı altında kalan Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği yapılmaması taraftarın tepkisine neden oldu.

TRİBÜNLER DEĞİŞİKLİK YAPTIRDI

Beşiktaşlı taraftarların "Ismael baksana değişiklik yapsana" şeklinde tezahürat yapmasının ardından siyah-beyazlı teknik adam, 90+3. dakikada Cenk Tosun ve Umut Meraş'ı oyuna alırken Masuaku ve Weghorst'u oyundan aldı.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Cenk Tosun'un direkt soyunma odasına gitmesi dikkatleri çekti. Tecrübeli oyuncu, maç sonunda takımın taraftarlarla yaptığı galibiyet kutlamasına katılmadı.

Bu yaz Everton'dan ayrılan ve Beşiktaş'a bonservisiyle birlikte geri dönen Cenk Tosun, sezonun ilk maçı olan Kayserispor maçında da sonradan oyuna girmiş ve golünü atmıştı. 31 yaşındaki santrfor çılgın bir gol sevinci yaşamış ancak VAR'ın iptal ettiği gol sonrası büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Aynı maçta kısa sürede 2 sarı kart gören Cenk Tosun'un takımını 10 kişi bırakması tepki çekmişti.

VALERİEN ISMAEL GALİBİYET SAYISINDA ÖNE GEÇTİ 

Geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta göreve başlayan Valerien Ismael, siyah-beyazlı takımın başında 5. galibiyetini elde etti.

Geçtiğimiz sezon görev aldığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi alan Ismael, Yukatel Kayserispor ve Fatih Karagümrük maçlarını kazanarak galibiyet sayısını 5'e yükseltti.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! Maçtan sonra yaptığı hareket tepki çekti...

N'KOUDOU GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen Georges-Kevin N'Koudou üçüncü haftada ikinci golünü attı.

Geçen hafta Corendon Alanyaspor deplasmanında Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, Fatih Karagümrük maçını da boş geçmedi.

Salih Uçan'ın pası sonrası 34. dakikada yakaladığı pozisyonu gole çeviren N'Koudou, siyah-beyazlıların galibiyetinde kritik rol oynayan isimler arasında yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...