Beşiktaş'ta Almeida korkusu!

Beşiktaş'ta Almeida korkusu!

SPOR Haberleri

Fernandes ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta yöneticiler, siyah-beyazlı yıldızın son yaşanan olaylardan etkilenmemesi için seferber oldu.

Kasımpaşaspor maçının ardından Beşiktaş'ta Fernandes kesin olarak gözden çıkarıldı ancak siyah-beyazlıları bu kez de son haftaların formda golcüsü Hugo Almeida korkusu sardı. Fernandes'e saldırılmasına tahammül edemeyen ve sahaya giren taraftarı tekmeleyerek oyun dışında kalan Almeida'nın bu durumdan etkilenmemesi için siyah-beyazlı yönetim seferber oldu. Beşiktaşlı idareciler Fernandes'in başına gelenlerin bir gün kendisinin de yaşayabileceğinden tedirgin olan Almeida'yla konuşarak bu tatsız olayı kafasından silmeye çalışıyor. Sözleşmesi bu yıl sona erecek olan golcü oyuncuyla yeni bir anlaşma yapmak isteyen yönetim, Almeida'yı elden kaçırmamak için tüm şartlarını zorlayacak. Golcü oyuncunun kendi hayatındaki birkaç etken ise Beşiktaş'ın işini zorlaştırıyor. Eşiyle boşanma davası devam eden ve çocuklarının velayetini kaybettiği taktirde ülkesine dönmeyi düşünen yıldız oyuncu, aynı zamanda Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı formasıyla kendisin göstererek daha iyi bir takımda forma giymek istiyor. Siyah-beyazlı yönetimin elini kuvvetlendiren tek etken ise Almeida'nın İstanbul'da yaşamaktan ve Beşiktaş'ta oynamaktan mutluluk duyduğunu her fırsatta dile getirmesi. Portekizli oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yeni bir teklif yapmaya hazırlanan siyah-beyazlı yönetim, ocak ayından önce bu işi bitirerek devre arasına kafası rahat bir şekilde girmek istiyor. gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...