Beşiktaş'ta 3 transfer! Rıza Çalımbay'ın istediği isimler belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta 3 transfer! Rıza Çalımbay'ın istediği isimler belli oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rıza Çalımbay yönetiminde çıkışa geçen Beşiktaş'ta gözler ara transfer dönemine çevrildi. Jean Onana ve Eric Bailly gibi isimlerle yollarını ayırmayı düşünen Siyah-beyazlılar, 3 bölgeye transfer yapma kararı aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ara transfer döneminde takviye istedi.

Aralık ayında yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın kazanması durumunda Çalımbay ile yola devam edeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta 3 transfer! Rıza Çalımbay'ın istediği isimler belli oldu

RIZA ÇALIMBAY 3 TRANSFER İSTEDİ

Kadrodaki eksikleri belirleyen Rıza Çalımbay'ın ise adaylarla görüşerek transfer yapılmasını istediği konuşuluyor.

Performansı nedeniyle eleştirilen Jean Onana ve sık sık sakatlık yaşayan Eric Bailly'i gözden çıkaran Siyah-beyazlıların en az 3 transfer yapması bekleniyor.

Hücum hattı olmak üzere orta saha ve stoper bölgesine takviye yapmaı planlayan Beşiktaş'ın Bulgaristan liginden bazı oyuncuları radarına aldığı belirtildi.

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, gelecek hafta deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...