Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha... Emrecan Uzunhan sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha... Emrecan Uzunhan sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandı

SPOR Haberleri

Beşiktaş geçen yaz İstanbulspor'dan 2 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği 21 yaşındaki stoper Emrecan Uzunhan'ı Antalyaspor'a kiraladı. Altyapıdan yetişen 21 yaşındaki orta saha Oğuzhan Akgün ise Sakaryaspor'a kiralandı. İki futbolcu da sezonu yeni kulüplerinde tamamlayacak. Siyah-Beyazlılar'da dün de Josef, Atiba ve N'koudou ile yollar ayrılmıştı.

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan ile Oğuzhan Akgün'ü kiraladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Emrecan'ın Fraport TAV Antalyaspor'a, Oğuzhan'ın ise Sakaryaspor'a sezon sonuna kadar verildiği belirtildi.

21 yaşındaki oyunculardan Oğuzhan Beşiktaş altyapısında yetişerek A Takım'a yükselmiş, Emrecan ise sezon başında İstanbulspor'dan kadroya katılmıştı. 

ÇEBİ, ANTAKYA ÇADIR KENTTE

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlılar'ın Antakya Atatürk Parkı’nda kurduğu çadır kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzede vatandaşlarla bir araya geldi ve yürütülen yardım faaliyetleri ile ilgili olarak gönüllülerden bilgiler aldı.

Ziyarette; Asbaşkan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiUmut Şenol ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan da yer aldılar.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha... Emrecan Uzunhan sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandı

ANTALYASPOR'A MACAR 10 NUMARA

Antalyaspor, Macaristan ekiplerinden Paksi FC forması giyen Balint Szabo'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Antalyaspor'un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Macaristan’ın Paksi FC takımından profesyonel futbolcu Balint Szabo ile satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır" denildi.

22 yaşındaki futbolcu, bu sezon toplamda 18 maçta süre alırken, 2 gol ve 2 asist üretti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...