Beşiktaşlı taraftarlardan Demba Ba'ya üçlü dersi

Beşiktaşlı taraftarlardan Demba Ba'ya üçlü dersi

SPOR Haberleri

Taraftarların çağırdığı Demba Ba, Olcay Şahan'ın tarif etmesiyle nasıl 3'lü çektirileceğini öğrendi. Böylece Demba Ba, ilk 3'lüsünü de gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ın İngiltere'nin Chelsea takımından transfer ettiği Demba Ba, henüz ikinci maçında "hat trick" yapmayı başardı.
Feyenoord ile oynanan rövanş maçında sahaya ilk kez ilk 11'de çıkan Senegalli futbolcu, attığı 3 golle takımının turu geçmesinde başrolü oynadı. Maçın 28. dakikasında Mustafa Pektemek'in asistinde zor da olsa topu filelere göndermeyi başaran Demba Ba, Beşiktaş formasıyla ilk golüyle tanıştı. 80. dakikada bu kez Olcay Şahan'ın asistini iyi değerlendiren ve Feyenoord ağlarını sarsan Demba Ba, 86. dakikada attığı golle de "hat trick" yapıp, takımını play-off turuna taşıdı. Müslüman olan Senegalli futbolcunun attığı goller sonrası, siyah-beyazlı taraftarlar "Ya Allah Bismillah, Allahuekber" diye bağırdı.
DEMBA BA'YA ÜÇLÜ DERSİ
Maçın kahramanı Demba Ba maç sonrası sahanın ortasında tezahürat dersi aldı. Taraftarların tribünlere çağırdığı Senegalli yıldız, Olcay Şahan'ın tarif etmesiyle nasıl 3'lü çektirileceğini öğrendi. Böylelikle İstanbul'daki ilk maçında 3 gol atan Demba Ba, ilk 3'lüsünü de gerçekleştirmiş oldu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...