Beşiktaşlı Sosa, özel bir yöntemle ayağa kalktı!

Beşiktaşlı Sosa, özel bir yöntemle ayağa kalktı!

SPOR Haberleri

Kulüp doktoru Karanlık, Arjantinli oyuncuyu kanser hastalarına uygulanan bir işlemle tedavi ettiğini açıkladı

Beşiktaş'ta Jose Sosa şaşkınlığı yaşanıyor. nbsp;Uzun süren sakatlığın ardından Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren Arjantinli futbolcunun durumunun aslında açıklanandan daha ağır olduğu ortaya çıktı. Balıkesirspor maçında aldığı darbeyle sakatlanan ve ilk kontrollerinin ardından sol diz yan bağlarında esneme olduğu açıklanan Arjantinli oyuncunun daha sonra yapılan tetkiklerde bağlarının tamamen koptuğu ortaya çıktı. Normal şartlarda tedavi süresinin 10-12 hafta arasında sürmesi beklenen Sosa'nın kanser hastalarında uygulanan bir yöntemle iliğinden alınan kanın işlemden geçirilerek bağlarına enjekte edildiği ve bu tedavinin olumlu sonuç verdiği belirtildi. Doktor Karanlık'ın Sosa'nın Fenerbahçe karşısında oynamasını istemediği ancak Arjantinli futbolcunun kendini iyi hissetmesi üzerine kadroya dahil edildiği ifade edildi.
Dikkat et sakatlanma!
Derbiye ikinci yarıda dahil olan Sosa'nın antrenmanlardaki performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Partizan maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic, Sosa'dan kendine dikkat etmesini istedi. Oyuncusundan takım arkadaşlarının seviyesine gelebilmek için aşırı efor sarf etmemesini isteyen Hırvat teknik adam, "Kendini zorlayarak sakatlanmanı istemiyorum" dedi.
Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...