Beşiktaşlı Josef de Souza depremde ailesini kaybeden bir kız çocuğunu evlat edinmeye karar verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaşlı Josef de Souza depremde ailesini kaybeden bir kız çocuğunu evlat edinmeye karar verdi

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza da bölgeye giderek enkaz altından çıkarılan çocuklarla bir araya gelip onlara forma hediye etti. Josef, depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edinmek istediğini belirtti.

Josef de Souza, depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edinmek istediğini açıkladı.

Brezilyalı oyuncu, "Eşimle yaptığım konuşmada tüm bu sürecin sonunda mümkünse bir kız evlat edinmeye karar verdim. Elbette bunu tüm yasal sorumluluklarını yerine getirerek ve iyice araştırılarak yapmak isteriz. Ama öncelikle tüm çocuklarımıza iyi bakılabilecek yetimhaneyi birlikte kurabilmemiz için aylık destek verebilecek olan arkadaşlarıma ihtiyacım olacak" ifadelerini kullandı.

MERSİN'DE DEPREMZEDELERE MORAL VERDİ

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Mersin'e gelen afetzedelerle bir araya geldi.

Mersin'e gelen Josef, Yenişehir Fuar Alanı'ndaki depremzede çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Souza, aileler ve çocuklarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremzedelere moral veren Josef, onlarla fotoğraf çektirdi ve alanın depremzedeleri en iyi şekilde ağırlayacak şekilde hazırlandığını belirtti.

​​​​​​​Çalışanlara ve gönüllü destek verenlere teşekkür eden Souza, "Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor, bunu gördüm. Tüm Türkiye'ye mesaj vermek istiyorum; bu çocuklara sahip çıkın, onlar hepimizin çocukları. Ben de 4 erkek çocuk babasıyım. Onlar da her an babasız kalabilirler. Tüm Türk halkından istediğim şey, onları yalnız bırakmayın." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Josef de Souza depremde ailesini kaybeden bir kız çocuğunu evlat edinmeye karar verdi

Josef, enkaz altından çıkarılan Arda Can ve Cenk'i tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Çocuklara siyah-beyazlı forma ve eşofman hediye eden Brezilyalı oyuncu, bir süre de onlarla sohbet etti.

https://twitter.com/Besiktas/status/1625064502155943938

ERSİN DESTANOĞLU'NDAN MORAL TELEFONU

Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu İzmir'in Çeşme ilçesinde bir otele ailesiyle birlikte yerleştirilen 16 yaşındaki Adil Güroğlu ile görüntülü görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çeşme Belediye Spor Kulübünde antrenör olarak görev yapan Doğukan Aktaş, Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu ile yaptığı görüşmede depremzedeleri ilçede ağırladıklarını söyledi. Bunun üzerine Destanoğlu, Aktaş'a gençlerle görüşmek istediğini iletti.

Aktaş, daha önceden yaptığı görüşmede ailesiyle birlikte Çeşme'de bir otele yerleştirilen ve Beşiktaş taraftarı olan Adil Güroğlu ile Destanoğlu'nu görüntülü görüştürdü. Güroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Ersin, imzalı formasını göndereceği sözünü verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...