Beşiktaşlı futbolcu, 'Fenerbahçe'den daha iyiyiz'

Beşiktaşlı futbolcu, 'Fenerbahçe'den daha iyiyiz'

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Veli Kavlak Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe'den daha iyi olduğumuzu biliyoruz' dedi.

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının yaptığı açıklamada mağlubiyeti değerlendirdi.
FENERBAHÇE'DEN İYİ OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ
Kavlak, ikinci yarıda yedikleri sürpriz gollere cevap verememenin sıkıntısını çektiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı, "Çok basit bir goller yedik. Hepimiz biliyoruz ki böyle oynayacak bir takım değiliz biz. Lider Fenerbahçe'dendaha iyi olduğumuzu biliyoruz. Bu durumumuzdan da en kısa sürede çıkacağımızı düşünüyorum. Takım olarak Oğuzhan'ın yokluğunu tabii ki hissediyoruz ancak kadromuz kaliteli oyuncularla dolu. Telafi etmek için elimizden geleni yapacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...