Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Olcay Şahan, kariyerine dair açıklamalarda bulunarak en iyi 11'ini oluşturdu. Fatih Terim'i teknik direktör olarak belirleyen Olcay,

Kariyerini TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor'da sürdüren milli futbolcu Olcay Şahan, kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'na konuşan Olcay,  2012'de Beşiktaş'ta yaşadığı Feda sezonuna değinerek takımdaşlık ruhuna dikkat çekti.

İnanılmaz bir hissiyat olduğunu aktaran 36 yaşındaki oyuncu, "Her maç 3-5 gol atıyorduk. Belki 2-3 gol de yiyorduk ama coşkulu, arzulu, istekli bir Beşiktaş vardı. Şimdi var mı? Şu an yok ama ben inanıyorum ki Burak (Yılmaz) ağabey yönetiminde yine bu ivmeyi yakalayacaklardır. Çünkü onun hırsını, arzusunu görüyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

OLCAY ŞAHAN: İNŞALLAH BURAK YILMAZ DEVAM EDER

Milli takım ile Trabzonspor'da birlikte forma giydiği ve şu anda Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü üstlenen Burak Yılmaz'a da değinen Olcay Şahan, "Burak ağabey benim en saygı duyduğum, Türkiye'deki en kariyerli isimlerden biri. Aslında son maçın ardından söylediklerine de katılıyorum. Doğru işler yaptığını düşünüyorum. İnşallah çok başarılı olur, uzun yıllar Beşiktaş'ta çalışır. Umuyorum ileride milli takım hocası da olur. Çünkü böyle insanlara, hocalara ihtiyacımız var. Genç hocalarımız gerçekten fark yaratmaya başlıyor, ivme farklı yerlere doğru gidiyor. Bunu da artık herkes görüyor. Beşiktaş düşüş yaşıyor ama her zaman yere düştüğünde ayağa kalkmasını bildi. Beşiktaş yine ayağa kalkacaktır." dedi.

Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

3 Mart 2013'te oynanan ve Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı derbide attığı golün büyük anlam taşıdığının altını çizen Olcay, "Benim için kariyerimin en anlamlı golü, 90+3. dakikada Fenerbahçe'ye attığım gol. İnönü Stadı'nın son derbisiydi. İnönü Stadı'nda ilk derbi golünü Süleyman Seba, onursal başkanımız atmış. Son derbi golünü de Olcay Şahan attı. Bu benim için büyük bir gurur. Beşiktaş'ın müzesinde benim o maçta giydiğim forma asılı. Bu inanılmaz bir duygu. Beni Olcay Şahan yapan gol, o goldü. Beni Olcay Şahan yapan da Beşiktaş'tır." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

OLCAY ŞAHAN: BABAMIN FENERBAHÇE'YE SEVGİSİ BİTTİ

Fenerbahçe'ye karşı iyi performanslar sergilediğini ve goller attığını hatırlatan Olcay, "Belki annem ve babam Fenerbahçeli olduğu içindi. Ben gol atınca üzülmüyor, mutlu oluyorlardı. Sonuçta evlatlarıydım. Rakip fark etmez, gol attığımda her zaman mutlu oluyorlar. Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra annemi biraz kızdırıyordum. Kadıköy'deki bir maçtan sonra annemin de babamın da Fenerbahçe'ye karşı saygısı, sevgisi bitti. Çünkü gol attığımda bütün stadın anneme küfretmesiyle birlikte, annem 30. dakikada stadı terk etti. Böylece o sevgi, saygı bitti." açıklamasını yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'u elediği maçı da unutamadığını anlatan Olcay, "Liverpool maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaydı. Böyle bir atmosfer Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanmış mıdır bilmiyorum. O atmosfer inanılmazdı. Penaltılara kadar gidip de penaltılarda tur atlamak… İnanılmaz bir maçtı. Beşiktaş'ta çok maçımız var unutulmaz. Benfica maçımız var. O yüzden Beşiktaş'ta her yaşadığım günü düşününce, tüylerim diken diken oluyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı efsaneden Fatih Terim sözleri: Bu takımın başına yakışır

OLCAY ŞAHAN: FATİH TERİM YAKIŞIR

Tecrübeli futbolcu Olcay Şahan, kulüp ve milli takım kariyerindeki en iyi 11'ini açıkladı.

En iyi anlaştığı ismin Hugo Almeida ile Cenk Tosun olduğunu belirten Olcay, santrafor kısmında zorlanarak iki ismi yazdı.

Kalede Volkan Demirel'i söyleyen Olcay, sağ bekte Roberto Hilbert'i, stoperlerde Marcelo ve Egemen Korkmaz’ı tercih etti. Adriano ve Caner Erkin'le oynamasına rağmen İsmail Köybaşı'nı çok sevdiği için bu bölgeye yazan Olcay, orta sahanın ortasında Emre Belözoğlu ve Oğuzhan Özyakup'un ismini verdi.

Sağ kanata Abdülkadir Ömür, sol kanata Yusuf Yazıcı diyen tecrübeli futbolcu, 10 numara pozisyonunda ise Arda Turan'ı tercih etti.

Olcay Şahan, santraforda Burak Yılmaz ve Cenk Tosun arasında tercih yapamayacağı için iki eski takım arkadaşının da ismini söylerken, "Bu takımın başına Fatih Terim yakışır." diyerek başarılı teknik adamın ismini verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...