Beşiktaş'ın yıldızından derbi öncesi mesaj: En iyi Ghezzal'ı göreceksiniz

- Güncelleme:

Spor Haberleri

Sakatlığını tamamen atlattığını söyleyen yetenekli oyuncu, “Kalan maçlarda en iyi performansımı göstereceğim. F.Bahçe karşısında yüzde 100’ümü vereceğim” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın yıldızı Rachid Ghezzal, siyah beyazlı takımın antrenmanı öncesi Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yaşadığı sakatlık yüzünden bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, kalan maçlar için çok hırslı olduğunu belirterek, “Sakatlıktan döndüğümden beri elimden geleni yapıyorum. Kalan maçlarda en iyi performansımı göstereceğim. Fenerbahçe karşısında yüzde 100’ümü vereceğim” diye konuştu.

HEDEF 3 PUAN

Derbinin zorlu geçeceğini ifade eden Rachid Ghezzal, “Millî arada çok iyi çalıştık. Bence son haftalarda giderek daha iyi oynuyoruz. Fenerbahçe maçı için takım olarak üç puandan başka bir sonuç düşünmüyoruz” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş’le arasında çok iyi bir ilişki olduğunun da altını çizen yıldız oyuncu, “Sakatlığımda ve sonrasında benimle çok ilgilendi. Şenol Güneş’in benim ve takım için büyük şans olduğunu düşünüyorum” sözlerini kullandı. 

ROSIER GÖZE GİRDİ

Valentin Rosier, teknik direktör Şenol Güneş’i ikna etmekte kararlı. Onur Bulut’un transferi sonrası kulübeye çekilen Fransız sağ bek, millî aradaki idmanlarda hırsı ve performansıyla göz doldurdu. Şenol Güneş’in, derbide formayı Rosier’e vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...