Beşiktaş'ın yeni transferlerinden iddialı açıklamalar!

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden iddialı açıklamalar!

SPOR Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'da kamp yapacak olan Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden kamp için hareket sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;


Serdar Kurtuluş
"Yaklaşık 24-25 günlük bir hazırlık süreci geçireceğiz, umarım bizim için iyi olur. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için zorlu karşılaşmalar oynayacağız. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve sezona en iyi şekilde hazırlanmaktır. Umarım, her şey kulübümüz için iyi olur. Sakatlık yaşamadan iyi bir kamp dönemi geçiririz".


Cenk Tosun
"Bu kulüpte oynamak en büyük hayallerimden biriydi. Başardım, artık burada kendimi göstermek için her şeyimi ortaya koyacağım. Kamp dönemini iyi geçirip lige iyi başlamak istiyoruz. Sezonu erken açmak bizim adımıza avantaj olur. Gerek antrenmanlar, gerekse kamp yapacağımız yerler bize olumlu etki yapacak. Takım içindeki arkadaşlık çok iyi, beni de çok güzel karşıladılar. Takım içinde rekabet olması lazım, rekabetin olmadığı yere rehavet çöker. Kendini antrenmanlarda daha iyi gösteren, hazırlık maçlarında iyi oynayacak futbolcunun kendisini ilk on birde bulacağına inanıyorum. Ben direkt forma giyebilmek için elimden geleni yapacağım".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...