Beşiktaş'ın yeni transferi Zaynutdinov hırs dolu: Hedeflerim çok büyük

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın yeni transferi Zaynutdinov hırs dolu: Hedeflerim çok büyük

Spor Haberleri

Siyah beyazlı formayla şampiyonluk yaşamak ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istediğini belirten Kazak oyuncu, “Her bölgede savaşa hazırım” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın, Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova’dan kadrosuna kattığı Bakhtiyor Zaynutdinov, siyah beyazlılara büyük hedefleri olduğu için geldiğini söyledi. Kazak futbolcu, Beşiktaş’ı Türkiye’nin en büyük kulübü olarak gördüğünü belirterek, “Aynı zamanda Türkiye’deki ilk spor kulübü olduğunu öğrendim. Burada olmak benim için yepyeni bir meydan okuma diyebilirim. Beşiktaş formasıyla çok başarılı olmak ve tarihe geçmek istiyorum” dedi.

YAZICI'YI DİNLEDİM

Beşiktaş’la ilgili olarak Yusuf Yazıcı’yla konuştuğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, “CSKA Moskova’da beraber oynamıştık. Bana Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu ve burada mutlu olacağımı söyledi. Onun tavsiyelerini dinledim” dedi. Beşiktaş’taki hedeflerini de anlatan  Zaynutdinov, “Beşiktaş formasıyla şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Beşiktaş’a bu hedeflerimi gerçekleştirmek için geldim” ifadelerini kullandı. 

SADECE KALECİ OLMADI

Bütün pozisyonlarda görev yapabilmesiyle bilinen Zaynutdinov, “Eski teknik direktörüm beni kale hariç her bölgede oynattı ve hepsinde de başarılı oldum. Takım için elimden gelen her şeyi yaparak çaba gösterdiğim için bana bu görevler verildi. Her bölgede savaşa hazırım” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...