Beşiktaş'ın yeni transferi yarın İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi yarın İstanbul'da

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Uruguaylı futbolcu Nicolas Lodeiro'nun kiralanması için kulübü Botafogo ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nicolas Lodeiro 'nun kiralanması için kulübü Botafogo ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicolas Lodeir, Uruguay Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

BEŞİKTAŞ'IN URUGUAYLI TRANSFERİ YARIN İSTANBUL'A GELECEK
Beşiktaş, Brezilya'nın Botafogo takımında oynayan Nicolas Lodeiro'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Yarın akşam İstanbul'a gelecek olan Loderio, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak. 24 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Uruguaylı futbolcu Nicolas Loderio, kariyerine 10 numara pozisyonunda forvet arkası olarak başladı. Loderio, orta sahada iki yönlü oynayabiliyor. Futbola Uruguay'ın Nacional takımında başlayan Nicolas Lodeiro, 2010-2012 yılları arasında Ajax forması giydi. Hollanda liginde istediği performansı gösteremeyen Loderio, 2012 yılından bu yana Botafogo'da oynuyordu.

SATIN ALMA OPSİYONU 7 MİLYON EURO
Brezilya ekibi ile mukavelesi 2016 yılının Haziran ayında sona erecek Loderio, 5 ay kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyecek. Satın alma opsiyonu 7 milyon Euro olan Uruguaylı futbolcu, yarın akşam İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Nicolas Lodeiro kimdir?

İşte Beşiktaş'ın, Botafogo kulübünden kiralamak için görüşmelere başladığı Nicolas Lodeiro'nun kariyeri.

Beşiktaş'ın, Botafogo'dan satış alma opsiyonlu olarak kiraladığı Loderio, orta saha merkez ve hücuma yönelik orta saha mevkiinde oynuyor.

24 yaşındaki futbolcu kariyerine 2007 yılında Nacional De Football kulübünde başladı, 2009 yılında Ajax'a transfer olan genç yıldız, 4 kez Uruguay U-20 milli takımında ve 24 kez ise Uruguay milli takımının formasını giydi. Hollanda da geçirdiği 3 yılın ardından 2012 yılında Brezilya'nın Botafogo kulübüne transfer olan milli futbolcu kariyeri boyunca oynadığı 118 karşılaşmada 29 asist yapıp, 25 de gol attı.

Uruguay Milli Takımı ile Brezilya'da oynanacak Dünya Kupası'nda da mücadele etmesi beklenen Loderio'nun, bonservis bedeli yaklaşık 2 milyon Euro civarında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...