Beşiktaş'ın yeni transferi Onana: Taraftar için geldim

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın yeni transferi Onana: Taraftar için geldim

Spor Haberleri

Kamerunlu oyuncu, taraftarlara hayran olduğunu belirterek, "Transferimde en büyük faktör, Beşiktaş'ın arkasında muhteşem bir itici güce sahip olması" dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Jean Onana, kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Kamerunlu ön libero, transferi için neler hissettiği sorusuna , “Beşiktaş’a geldiğim için kendimi süper hissediyorum. Sosyal medyada taraftarlarımızın mesajları beni gelme konusunda çok motive etti. Hiç tereddüt etmeden geldim. Motive bir şekilde buradayım” dedi. Hedefleri hakkında da konuşan Onana, “Ligde şampiyon olmak, Konferans Ligi’nde sonuna kadar gitmek” istiyorum diye konuştu.

ABOU ETKİSİ

Transfer sürecine dair de konuşan Jean Onana, Beşiktaş’ın yıldızı Vincent Aboubakar ile görüştüğünü belirterek, “Bana Beşiktaş’ın hedefleri olan bir kulüp olduğunu söyledi. Kendisi aynı zamanda millî takımda benim kaptanım. Beşiktaş hakkında söylediği iyi şeylerden motive oldum. Gelme konusunda kulübün projeleri de beni ayrıca çok mutlu etti. Taraftarlar transferimde en büyük faktör oldu. Beşiktaş’ın arkasında muhteşem bir ütücü güç bulunuyor. Taraftarımızın önünde sahaya çıkacağımı düşündükçe heyecanlanıyorum” dedi. 

KRİTİK GÜN

Milan forması giyen Ante Rebic'e talip olan Beşiktaş, bugün son teklifini yapacak. İki kulübün temsilcileri bugün bir araya gelecek. Siyah beyazlılar, Rebic'in yıllık 5 milyon avroluk ücretinin yarısını karşılamayı teklif edecek. Milan bu teklifi kabul ederse Rebic İstanbul'a gelecek.

PERŞEMBEYE AZ KALDI

Almanya kampının sona ermesinin ardından bir gün izin yapan Beşiktaş, perşembe günü FK Tirana ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu maçının hazırlıklarına başladı. Çalışmaya saldırıya uğrayan Emrecan Uzunhan dışında bütün oyuncular katıldı.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...