Süper dörtlü! Beşiktaş'ın yeni kare ası takımı ayakta tutuyor

- Güncelleme:
Süper dörtlü! Beşiktaş'ın yeni kare ası takımı ayakta tutuyor

Spor Haberleri

Mert, Masuaku, Gedson ve Cenk’i artık vazgeçilmezleri arasına koyan Şenol Güneş şimdi Ghezzal ve Saiss'i bekliyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Ara sonrası mesaiye Gaziantep deplasmanındaki beraberlikle başladıktan sonra ligin en güçlü takımlarından Adana Demirspor’u yenerek moral bulan Beşiktaş’ta dört isim yıldızlaşıyor. Mert Günok yaptığı kurtarışlarla kalede güven verirken, Masuaku da üst üste iki maçta Beşiktaş’ın kazandığı puanlara attığı gol ve yaptığı asistle imzasını koydu. Gedson Fernandes ise sahanın her yerinde bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle takım arkadaşlarını ateşliyor. Cenk Tosun’un da yüksek fizik kondisyonu dikkat çekiyor.

SIRADA ROSIER VAR

Tecrübeli golcünün hemen her ikili mücadeleyi kazanması ve Weghorst’la olan uyumu takımın gücüne güç katıyor. Teknik direktör Şenol Güneş artık maç tahtasına ilk önce bu dört oyuncunun ismini yazıyor. Tecrübeli çalıştırıcı bu dörtlüye iki isim daha eklemek için sabırsızlanıyor. Başarılı teknik adam, Ghezzal ve Saiss’in dönmesiyle takımın savunma ve hücum arasındaki kopukluğunun giderileceğinden emin. Ghezzal’ın dönüşüyle Rosier’in de performansının artması bekleniyor.

MASAYA OTURULACAK

Yerli bir stoper almak isteyen Şenol Güneş yönetime Konyaspor forması giyen Adil Demirbağ ismini verdi. Daha önceki dönemlerde de siyah-beyazlıların gündemine gelen 25 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde Konyaspor’la masaya oturulacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...