Beşiktaş'ın yeni golcüsü İngiltere'den

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın yeni golcüsü İngiltere'den

Spor Haberleri

Leicester City’den ayrılmak isteyen Nijeryalı santrfor, siyah beyazlılara gelmeye hazır. Bir sezonluk kiralama için görüşmeler başladı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk takviyeyi forvete yapmaya hazırlanıyor. Cenk Tosun’un sakatlığı sebebiyle Konferans Ligi elemelerinde oynatacağı bir isim arayan siyah beyazlılar, Leicester City forması giyen Kelechi Iheanacho’yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Nijeryalı forvet, Leicester City’nin küme düşmüş olması sebebiyle ayrılmak istiyor. Beşiktaş’la ismi daha önce de anılan Iheanacho bu defa siyah beyazlı formaya daha yakın görünüyor.

TEKLİF YAPILDI

Santrfor olarak görev yapan Iheanacho’nun sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda bitecek olması da siyah beyazlılara yarıyor. Leicester City, ayrılmayı kafasına koyan oyuncusunu kiralayıp, sözleşme sona ermeden önce para kazanmak niyetinde. Beşiktaşlı idareciler 4,5 milyon avro kazanan golcü oyuncunun yıllık ücretinin 2 milyon avroluk kısmını karşılama teklifinde bulundu. İngiliz kulübünün, başka bir teklif gelmemesi halinde bu teklifi kabul edeceği öğrenildi. 

GHEZZAL DEVREDE

Iheanacho transferi için Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal da devrede. Leicester City’de 2018-19 sezonunda birlikte forma giydiği takım arkadaşına İstanbul’dan ve Beşiktaş taraftarlarından bahseden Ghezzal’ın, Nijeryalı yıldıza siyah beyazlı kulüpte aradığı ortamı bulabileceğini söylediği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...