Beşiktaş'ın uğurlu golcüsü! O atıyor şampiyonluk yaklaşıyor!

Beşiktaş'ın uğurlu golcüsü! O atıyor şampiyonluk yaklaşıyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, ne zaman gol atarsa beşiktaş kazanıyor.Atiba atıkça şampiyonluk yaklaşıyor.

Karabükspor'u, Atiba Hutchinson ve Cenk Tosun'un golleriyle yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta ilginç bir detay dikkat çekti.Siyah-beyazlı takımda Atiba attığı golle 2-1'lik galibiyette büyük rol oynarken bir başka özelliğiyle daha sivrildi. Kanadalı orta saha, ilk olarak 23. haftada Sivasspor deplasmanında galibiyet golünü kaydederek takımını liderliğe götürmüştü. Aynı hafta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi siyah-beyazlı takımın konumunu değiştirmişti.


28. hafta mücadelesinde bu defa Karabük karşısında şık kafa golüyle yıldızlaşan Atiba, Fenerbahçe'nin de Eskişehirspor deplasmanında takıldığı haftada takımını bir kez daha liderliğe çıkardı.Siyah-beyazlı futbolcu bu sezon 25 maça çıkarken rakip filelere 2 gol bıraktı, bu goller Kartal'ı zirveye uçurdu.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...