Beşiktaş'ın transferdeki gizli hedefi: Norveçli Talisca

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın transferdeki gizli hedefi: Norveçli Talisca

Spor Haberleri

Avrupa’da birçok kulübün radarında olan Kristoffer Velde için siyah beyazlılar büyük aşama kaydetti. Şenol Güneş onu Kartal’ın eski sambacısına benzetti

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın transferde sır gibi sakladığı isim ortaya çıktı. Sol kanada takviye arayışlarında olan siyah beyazlılar, Kristoffer Velde’yle anlaşma aşamasına geldi. Polonya’da Lech Poznan forması giyen 23 yaşındaki Norveçli oyuncu Şenol Güneş’i de oldukça büyüledi. Genç yıldızın analiz videolarını izleyen tecrübeli teknik adam oldukça heyecanlandı. Kartal’ın eski yıldızı Anderson Talisca’ya benzettiği oyuncunun transferinin bir an önce gerçekleşmesini istedi.

KARTAL BİR ADIM ÖNDE

Velde’nin menajeriyle yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildi. Yıldız oyuncu da Beşiktaş’ta forma giymeye sıcak bakarken kulübü Lech Poznan işi yokuşa sürüyor. Sözleşmesi 2025’te bitecek olan Velde’den yüksek bonservis geliri bekleyen Polonya temsilcisinin yetkilileri, başka kulüplerin ilgisini kullanıyor. Velde’ye Bundesliga ve Fransa’dan da taliplerin olmasına rağmen şu anda Beşiktaş’ın bir adım önde olduğu bilgisine ulaşıldı. 

ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEK OLDU

Beşiktaş’ın TFF 2. Lig takımlarından Somaspor’dan kadrosuna kattığı Emrecan Bulut basın mensuplarının karşısına çıktı. İki yıl öncesine kadar fabrikada işçi olarak çalışan 20 yaşındaki oyuncu, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu söyledi. Beşiktaş’ta forma şansı bulabilmek için çok çalışacağını söyleyen Emrecan, “Bir hikâye yazmak istiyorum” diye konuştu. Kerem Atakan Kesgin de bu sezon kendisi açısından çok daha iyi geçeceğini düşündüğünü belirterek, “Şenol Güneş’le çalışmak gurur verici. Ben de onunla yükselişe geçeceğim” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...