Beşiktaş'ın stoperde hedefi Bianda

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın stoperde hedefi Bianda

Spor Haberleri

Fransa Millî Takımı’nın gelecekteki stoperi olarak gösteriliyordu, Roma onu aldı ama hiç şans vermedi, bonservisi elinde ve Beşiktaş’ta kendini ispatlamak istiyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kadrosuna yapacağı takviyeler arasında stoper de bulunan Beşiktaş’ın gündeminde Roma ile sözleşmesi sona eren William Bianda bulunuyor. Fransa’nın alt kategori millî takımlarında dikkatleri üzerine çeken Fransız oyuncu, 18 yaşındayken Roma’ya transfer olmuştu. İtalyan devinde büyük bir sıçrama yapması beklenirken, tecrübeli stoperlerin arasında kayboldu. Jose Mourinho’nun gelişi onun adına umut olmuştu ama Portekizli ünlü teknik adam da ona şans vermedi. 

LEİCESTER DA İSTİYOR

Roma’ya çok kırgın olan William Bianda, hiçbir kiralama teklifini kabul etmedi ve bu sezonu kendi isteğiyle boş geçirdi. Bonservisi elinde olan 23 yaşındaki oyuncu kendisini ispat edebileceği bir takıma gitmek istiyor. Bağlı olduğu menajerlik şirketi bu açıdan Beşiktaş’ın kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu söylüyor. Beşiktaş’ın yanı sıra Premier Lig’de küme düşen Leicester City de Bianda’yı istiyor. Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in onay vermesi durumunda genç stoperi kadrosuna katacak.            

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...