Beşiktaş'ın Son 16'da muhtemel rakipleri | Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim olabilir?

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın Son 16'da muhtemel rakipleri | Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim olabilir?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın üst tura çıkmayı garantilemesinin ardından milyonlarca kişinin sorduğu Beşiktaş'ın bir sonraki rakibi kim olacak? sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5. maçtan sonra Porto ile berabere kalması üzerine gruptan lider çıkmayı garantiledi. Beşiktaş'ın bir üst turdaki muhtemel rakipleri kim, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim olacak? sorusu milyonlarca kişinin merak ettiği bir konu. İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemiyor. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkma ihtimali bulunan 5 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan birbiriyle eşleşemeyecek. İşte sizin için hazırladığımız haberimiz...

A GRUBU

A GRUBU
İngiliz ekibi Manchester United grubunu lider tamamlamayı garantiledi. A Grubu'ndan 4. maçlar sonunda 6'şar puanı bulunan Basel ve CSKA Moskova ikincilik için yarışıyor.

B GRUBU

B GRUBU
PSG, Son 16'ya kalmayı garantiledi. Grubunda 4 galibiyeti bulunan Paris Saint Germain liderlik için en büyük aday. B Grubu'nda bir sürpriz yaşanmazsa Bayern Münih grubun ikinciliği için en büyük aday.

C GRUBU

C GRUBU
C Grubu'da İtalyan temsilcisi Roma 4. maçlar sonunda lider durumda. 3. sıradaki Atletico Madrid'in hala ilk iki için şansı olsa da Roma ve Chelsea'nin çıkma ihtimali daha yüksek duruyor. (Ateltico Madrid'in son iki maçı Roma ve Chelsea ile)

D GRUBU

D GRUBU
Barcelona lider durumda olduğu D Grubu'nda İtalyan temsilcisi Juventus ile ilk iki için yarışıyor.

E GRUBU

E GRUBU
E Grubu'nda Spartak Moskova, 5. hafta maçında kendi sahasında Maribor ile 1-1 berabere kaldı. Spartak Moskova puanını 6'ya çıkardı. Saat 22.45'te oynanacak karşılaşmada Sevilla kendi sahasında Liverpool ile karşılaşacak.

F GRUBU

F GRUBU
12 puanlı Manchester City Son 16'ya kalmayı garantiledi. Shakthar ve Napoli grup ikinciliği için mücadele edecek.

H GRUBU

H GRUBU
Real Madrid'i 3-1 yenen 10 puanlı Tottenham, grup liderliğini en büyük favorisi. Dortmund'un kendi sahasında APOEL'e puan kaybetmesinin ardından Real Madrid'in de grubu ikinci bitirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...