Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hedefine Sivas taş koydu!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hedefine Sivas taş koydu!

SPOR Haberleri

Lig ikinciliğini kovalayan siyah-beyazlılar Sivas'ta dağıldı. Perdeyi Utaka açarken, Süper Lig'in gol kralı Aatıf geceye damga vurdu .

Avrupa hayali kuran iki takımın mağlubiyeti hazmedemeyeceği Sivas'taki mücadeleye etkili başlayan taraf Beşiktaş oldu. Eksik kadrosuyla gittiği Sivas'ta diken üstünde olan Beşiktaş, 10. dakikada Almeida ile çok net bir fırsatı değerlendiremezken, 25. dakikada Tolga Zengin, Burhan'ın kafa vuruşuna geçit vermedi. İki takımın da pozisyon üretmekte sıkıntı çektiği ilk yarı golsüz sona erdi. İlk yarıda kaleci Korcan'ın sakatlanarak oyun dışında kalması ise üzüntüye sebep oldu. nbsp;
Burhan'ı defansın arkasına kaçırarak ikinci yarıda tehlikeli olmaya çalışan Sivasspor, 56. dakikada öne geçti. Necip'in topunu kapan Aydın'ın pasına hareketlenen Utaka, şık bir vuruşla skoru 1-0 yaptı. Golden sonra risk alan Beşiktaş'ın bıraktığı boşlukları iyi değerlendiren Sivasspor, Süper Lig'in gol kralı Aatıf'ın 70. dakikada vuruşunda Tolga'nın ellerine çarpan top ağlarla buluştu: 2-0. Oyundan iyice düşen Beşiktaş karşısında büyük boşluklar bulan Yiğidolar, 83. dakikada Aatıf'la bir gol daha bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Sivasspor, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hayaline taş koyup, Avrupa hedefine bir adım daha yaklaştı.


Biri sevindi diğeri üzüldü
Beşiktaşlı futbolcular karşılaşma sonunda büyük şok yaşarken, Sivassporlu futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı. Oğuzhan, "Hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldık" derken, Uğur Boral, "Bizim için kötü bir geceydi" ifadelerini kullandı.



Saçma sapan goller yedik
Beşiktaşlı Necip Uysal, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Maça iyi başladık, goller kaçırdık. İkinci yarıda top hep bizdeydi ancak aptalca goller yedik. Önümüzdeki maçları kazanıp bekleyeceğiz" dedi. Atiba ise, "Önümüzde önemli 3 maçımız daha var. Başımızı tekrar yukarı kaldırıp mücadeleye devam etmemiz lazım" diye konuştu.


Hakem golü Tolga'ya yazdı
Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasının 70. dakikasında hızla ceza sahasına giren Aatıf, dar açıya rağmen çaprazdan çok sert vurdu. Uğur Boral'a çarpan top Tolga'nın parmaklarına dokunarak filelerle buluştu. Maçın hakemi Mete Kalkavan ise Beşiktaş ağlarına giden bu golü Tolga Zengin'in kendi kalesine attığını yazdı. nbsp;




Gökhan Töre şaşırttı
Hafta içinde kurşunlanan Gökhan Töre, herkesi şaşırttı. Bilic, Gökhan ile ilgili soruya, "Operasyondan 2-3 gün sonra sanki vücudundan kurşun çıkarılmış değil de küçücük bir yara varmış gibi antrenmanlara başlaması benim için sıra dışıydı. Böyle bir tavır gösterince onu burada kadroya almayı tercih ettim" cevabını verdi.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hedefine Sivas taş koydu!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...