Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi bombası; Robben!

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi bombası; Robben!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaşlı idarecilerin Şampiyonlar Ligi kadrosu için listesinde; Bayern Münih'li Arjen Robben ve Nice'li Ben Arfa'ya ek olarak; Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ve Mehmet Topal da bulunuyor.

Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk için büyük bir avantajı elinde bulunduran Beşiktaş'ta yönetim, takıma rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunurken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda savunma ve orta alanda bir yeniliğe gidecek olan yönetimin, Fenerbahçe'den 2 ismi, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ü de gözüne kestirdiği bildirildi. Gelecek sezon büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Beşiktaş'ı, Kupa 1'de ses getirecek bir takım haline getirmek için atağa kalkan Siyah-Beyazlı idareciler; Vodafone Arena'ya ilk olarak Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in Hollandalı süperstarı Arjen Robben'i gözüne kestirdi... Bavyera ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki dünya yıldızı konusunda şimdiden nabız yoklayan yönetim, bu oyuncuyla birlikte taraftarı heyecanlandırmayı planlıyor.

KALDIRMADIĞIM KUPA YOK!

Bayern'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Robben, Kırmızı-Beyazlılar'la 22 maçta 7 gol ve 3 asist yaptı. Kasığındaki problemi atlatan ve takımıyla çalışmalara başlayan tecrübeli sağ kanadın, yeni sezona sürekli olarak forma giyebileceği bir ekipte devam etmeyi istediği öğrenildi. Robben; Almanya Ligi, Almanya Kupası, UEFA Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi, İngiltere Premier Lig, İngiltere Lig Kupası ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...