Beşiktaş'ın hocası mutlu, umutlu

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın hocası mutlu, umutlu

SPOR Haberleri

G.Birliği galibiyetiyle puan farkını 5’e çıkardı 3. yıldıza çok yaklaştı ve “ilkler” için tarihteki rezervasyonu yaptırdı

Beşiktaş’ta geçen sezon açan “Güneş” siyah-beyazlı camiayı ısıtırken rakipler üzerinde “yakıcı” etki bırakıyor. Geçen yıl elde edilen şampiyonluğun ardından bu sezon da yolun sonunda ligde mutlu son görünüyor gibi. En yakın takipçi Başakşehir’in haftayı yenilgiyle kapattığı haftada önceki gün Gençlerbirliği’ni 3-0 ile geçen Kartal’da büyük bir mutluluk var. Ki maçın ilk dakikalarındaki gerginlik yerini tebessüme ve basın toplantılarında da kendini gösteren esprilere bırakmıştı. Hem ligde şampiyonluk hem de Avrupa Kupası’nı isteyen Başkan Fikret Orman’ı “Genç ve hızlı” olarak nitelendiren Şenol Güneş kendisini de “yaşlı ve tecrübeli” olarak değerlendirdi.
24 sezon sonra
Ki o Dünya Kupası üçüncülüğü apoletine sahip tecrübeli teknik adam şimdi yeni bir tarih yazmanın eşiğinde. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından tarihte üçüncü yıldıza sahip kulüp olmaya çok yakın. Ve Beşiktaş tarihinde ilk defa bir Türk teknik adam kulübe “yıldız” taktıracak. (İlkini Yugoslav  Spajic, ikinci yıldızı ise Gordon Milne döneminde almıştı). Ayrıca siyah-beyazlılar mutlu sona ulaşırsa ilk defa bir yerli teknik adamla üst üste şampiyonluk görmüş olacak. 24 sezonluk “duble” hasreti de sona erecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...