Beşiktaş'ın çocuğu Kazımcan Karataş, Rıdvan satılırsa imzayı atacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'ın çocuğu Kazımcan Karataş, Rıdvan satılırsa imzayı atacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Milli sol bek Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a satmaya hazırlanan Beşiktaş, bu futbolcunun yerini Altay'dan Kazımcan Karataş'la doldurmayı planlıyor. 2003 doğumlu Kazımcan tam bir Beşiktaş fanatiği...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta transfer çalışmaları dört koldan ilerliyor. Stoperde Domagoj Vida'nın yerini Romain Saiss'le doldurmaya çok yaklaşan Siyah-Beyazlılar, santrfor transferi için de Wout Weghorst'tan haber bekliyor. Kartal'ın kadro çalışmalarında sol bek pozisyonu da kritik önemde...

Beşiktaş'ın çocuğu Kazımcan Karataş, Rıdvan satılırsa imzayı atacak

RIDVAN YILMAZ KAFASINDA BİTİRDİ

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son 2 sezondur yıldızını parlatan Rıdvan Yılmaz, Avrupa'dan gelen teklifler sonrası artık kafa olarak Beşiktaş'ta değil... Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalan 21 yaşındaki sol bek için Tottenham, Torino ve Eintracht Frankfurt'tan teklifler gelmişti.

Başkan Ahmet Nur Çebi, ilk 2 teklifi "yetersiz" bulmuş, ancak UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt'tan gelen 6 milyon euroluk resmi teklifi beklemeye almıştı. Futbolcu ise Bundesliga ekibinde forma giyme hayalleri kuruyor. Bu durumda satışa onay vermesi beklenen yönetim, Rıdvan Yılmaz'ın alternatifini Kazımcan Karataş olarak belirlemişti.

KAZIMCAN HASTA BEŞİKTAŞLI

Altyapıdan yetiştirdiği futbolcusu A Milli Takım'a kadar yükselen Beşiktaş, kasasına 6 milyon euro koyup ekonomik açıdan az da olsa rahatlayacak. Çebi yönetimi bu gelirin bir kısmıyla Kazımcan Karataş yatırımı yapacak. Altay altyapısından yetişen İzmir doğumlu futbolcu için temaslar hızlandı.

Kazımcan'ın ismi Beşiktaş'la anılmaya başlayınca Siyah-Beyazlı taraftarlar da futbolcunun sosyal medya hesaplarını didik didik etmeye başladı. 19 yaşındaki futbolcunun çocukken açtığı Facebook sayfasında hasta Beşiktaşlı olduğu görüldü.

Beşiktaş'ın çocuğu Kazımcan Karataş, Rıdvan satılırsa imzayı atacak

ALTAY KAZIMCAN İÇİN NE İSTİYOR?

Süper Lig'de 1 sezon kalabilen Altay'da yeni yönetim borç yüküyle karşı karşıya... İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi para eden futbolcularını satıyor. Süper Lig'de 23 maça çıkan Kazımcan Kartal'ın piyasa değeri 400 bin euro... Beşiktaş'ın bu civarda bir rakamla Kazımcan Karataş'ın bonservisini alması bekleniyor.

Futbolcunun ve ailesinin koyu Beşiktaş taraftarı olması nedeniyle bu fırsatı kaçırmak istemedikleri gelen haberler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...