Beşiktaş'a sakatlık şoku!

Beşiktaş'a sakatlık şoku!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Uğur Boral sakatlandı.

Siyah-beyazlı takımın dün yaptığı antrenmanda sakatlanan ve bu sabah nbsp;Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekilen Uğur Boral'ın iç nbsp;menüsküsünde yırtık olduğu tespit edildiği bildirildi.
nbsp;
Öte yandan Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir nbsp;Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı nbsp;gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
nbsp;
Antrenmana koşu ve pas çalışmasıyla başlayan futbolcuların, dar alanda nbsp;kontrol pas ve pres çalışması sonrası 3 grup halinde yarım sahada değişmeli nbsp;olarak çift kale maç oynadığı belirtildi.
nbsp;
Milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, nbsp;Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Pedro Franco, nbsp;Tomas Sivok ile salonda çalışan Tolga Zengin'in antrenmana katılmadığı nbsp;belirtildi.
nbsp;
Siyah-beyazlı takım, hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam nbsp;edecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...