Beşiktaş'a "fırsat transferi" yaramıyor! Dele Alli için karar erkenden verildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'a "fırsat transferi" yaramıyor! Dele Alli için karar erkenden verildi

SPOR Haberleri

Beşiktaş bu yaz Everton'dan kiraladığı ve sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmayı başardığı Dele Alli için kararını verdi. Ocak ayında "6 milyon euroya bonservisi alınır" maddesi bulunan İngiliz yıldız için girişimde bulunulmayacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği bu karara yönetimin de katıldığı iddia edildi.

Beşiktaş son iki sezondur yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı "fırsat transferleri"nden beklediği katkıyı alamıyor. Everton'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan İngiliz yıldız Dele Alli'nin satın alma opsiyonu kullanılmayacak. 

Siyah-Beyazlılar geçen sezon da Miralem Pjanic'te hayal kırıklığına uğramıştı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN OLUMSUZ RAPOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in görüşüne katılan yöentim, devre arasında 6 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu bulunan 26 yaşındaki futbolcuyu ne devre arasında ne de sezon sonunda almayı düşünmüyor.

Deneyimli oyuncunun oynadığı futbolu beğenmeyen Şenol Güneş'in devre arasında başka bir orta saha transfer edilmesini istediği iddia edilmiş ve Chelsea'den Hakim Ziyech ismi ortaya atılmıştı.

OYNAMA GARANTİSİ İDDİASI

İngiliz futbolunun yakın dönemdeki en büyük orta saha oyuncularından biriyken kariyeri tepetaklak olan Dele Alli için Beşiktaş'a gelmek için "oynama garantisi" istediği ve sözleşmeye ilk 11'de maça başlama sayısı koydurduğu iddia edilmişti.

Dele Alli bu sezon 10 maçta 2 gol atarken asist yapamadı. Valerien Ismael'den sonra Şenol Güneş de Dele Alli'yi oynatmıştı.

Beşiktaş'a

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...