Beşiktaş zaferini kutluyor, Boğaz'da şenlik var

Düzenleyen:
Beşiktaş zaferini kutluyor, Boğaz'da şenlik var

SPOR Haberleri

Beşiktaş bugün gerçekleşen törenle şampiyonluk kupasını kaldırıyor. Zaferini kutlayan siyah beyazlılar Boğaz'da şenlik yaşatıyor.

Kıran kırana geçen Süper Lig'de 2020-2021 sezonu ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olarak kapatan Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenecek törenle kupasını kaldıracak. Kartal'ın kupa zaferi ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dolmabahçe'de birlikte kutlanıyor.

Kutlamalara ünlü yağmuru
Kutlamalarda Mustafa Sandal, Murat Boz, Hülya Avşar ve Simge Sağın mini konserler verirken çeşitli gösterilerle 16. şampiyonluk coşkusu yaşanıyor.

Beşiktaş kutlamasını İstiklal Marşı ile başlattı
Süper Lig'de 16. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ta kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle saat 19.19'da tüm Türkiye'yle birlikte İstiklal Marşı okundu.

Süper Lig'i zirvede tamamlayarak 16. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş, kupasını almak için Boğaz'dan stada geldi.

Güvenlik üst düzey tutuldu
Kutlamaların yapılacağı Vodafone Park'ta güvenlik önlemleri üst düzeyde tutuldu. Stat ve çevresi yaya ve araç trafiğine kapatılırken, stadın etrafı ve duvarları siyah-beyaz bayraklarla donatıldı. Beşiktaş, kupasını almak üzere Vodafone Park'a ulaştı. Siyah-beyazlı kafile, tekneden indiği andan itibaren stada ulaşımına kadar polis, yoğun güvenlik tedbiri aldı. Stat çevresi yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...