Beşiktaş yönetiminden Ümraniye çıkarması

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş yönetiminden Ümraniye çıkarması

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş, Liverpool ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Başkan Fikret Orman ile İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar tesislerde futbolcularla bir araya gelerek onlara moral verdi. Başkan ve yöneticiler daha sonra saat 17:00'de yapılan idmanı da izledi.

Antrenman öncesinde saha ortasında takım ile bir toplantı yapan Slaven Biliç futbolcularına Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelecek 70 bin seyircinin desteği ile Liverpool'u eleyeceklerine inandığını anlattı.

Daha sonra kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular ısınma koşularının ardından pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı.İdman 2 grup halinde kanat organizasyonları ve duran top çalışması sonrası tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, Demba Ba, sağ kasığında zorlama olan Ersan Gülüm ile tedavi sonrası bireysel çalışan Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı. Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, Liverpool maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Slaven Biliç ve bir futbolcu antrenman öncesi basın toplantısı yapacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...