Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

SPOR Haberleri

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Evinde Medipol Başakşehir'e yenilen, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş, büyük maç kazanamamaya devam ediyor. 4-0'lık Monaco zaferiyle İstanbul'a gelen Trabzonspor ise 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu.

Süper Lig’in 10. haftası nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı, Süper Lig'de son 2 sezonunu şampiyonunu karşı karşıya getiren maçta kazanan çıkmadı. 

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR 2-2 ÖZET İZLE

Trabzonspor 11. dakikada Maxi Gomez'in kafa golüyle 0-1 öne geçti. 29'da Rosier çevirdi, Larsen kendi kalesine attı skor 1-1'e geldi.

MASUAKU'DAN BÜYÜK HATA

Masuaku'nun büyük hatasında Trezeguet Trabzonspor'u bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı 1-2 bitti. Cenk Tosun 68'de oyuna girdi 70'te skoru 2-2'ye getiren golü attı. 3. gol için bastıran Siyah-Beyazlılar aradığı golü bir türlü bulamadı ve maç 2-2 bitti.

YUSUF YAZICI KIZARDI

Evinde Medipol Başakşehir'e yenilen, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş, büyük maç kazanamamaya devam ediyor. 

Maça 80'de Hamsik'in yerine giren Yusuf Yazıcı, 90+5'te direkt kırmızı kart gördü. Gedson'la gelişen ani atağı durdurmak için rakibine arkadan müdahale eden Yazıcı, önce hakem Ali Şansalan'dan sarı kart gördü. VAR'daki kırmızı kart kontrolü sonrası da atıldı.

Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Montero, Masuaku, Josef, Salih Uçan, Ghezzal, Dele Alli, N'Koudou, Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Gbamin, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Giresunspor deplasmanında son veren Beşiktaş, Trabzonspor’u da yenerek hem zirve yolculuğunu sürdürmek hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyordu.

GOLLER NASIL GELDİ?

11. dakikada Bakasetas’ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Maxi Gomez’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

29. dakikada Rachid Ghezzal’ın pasında sağ taraftan ceza sahası içine giren Valentin Rosier’ın içeriye çevirdiği topta arka direkte Jens Larsen ters vuruş yaptı ve meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1

36. dakikada Arthur Masuaku’nun geri pasında araya giren Trezeguet ceza sahası içinde kaleci Ersin Destanoğlu ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2

70. dakikada Nathan Redmond’ın sağ kanattan ceza sahası içinde ortasında Wout Weghorst’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü. Daha sonra topu önünde bulan Cenk Tosun kale önünden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-2

Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

2 KEZ ÖNE GEÇTİ KAZANAMADI

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile evinde golsüz berabere kalarak liderlik fırsatını kaçıran, hafta içinde ise UEFA Avrupa Ligi’nde ASMonaco’yu evinde 4-0 yenerek moral bulan son şampiyon Trabzonspor rakibini İstanbul’da yenerek safları daha da sıklaştırmanın hesaplarını yapıyordu.  

Beşiktaş deplasmanında 4'ü isabetli 10 şut bulan Abdullah Avcı'nın takımı 2 kez öne geçtiği maçı koparmak için de fırsatlar buldu ancak Vodafone Park'tan 3 puanla ayrılamadı. Trabzonspor 6 yıldır Beşiktaş'a deplasmanda yenilmeme serisini sürdürdü. Bordo-Mavililer puanını 18 yaptı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1581705587758243843

TRABZONSPOR VODAFONE PARK'TA 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Trabzonspor, Beşiktaş ile Vodafone Park'ta oynadığı son 6 karşılaşmada mağlup olmadı.

Bordo-mavili takım, Beşiktaş ile 2017-2018 sezonundan bu yana deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik yaşadı.

İki takım arasında berabere biten söz konusu 4 mücadelede 2-2'lik skorla sonuçlandı.

Bu müsabakalarda rakip fileleri 12 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Karadeniz temsilcisi, 2016'da hizmete giren Vodafone Park'ta Beşiktaş karşısında sadece tek mağlubiyet yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, Kasım 2016'da oynanan maçı 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

VALERİEN İSMAEL'E İSTİFA ÇAĞRISI

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın son bölümünde teknik direktör Valerien Ismael'i istifaya çağırdı.

Son dakikalar oynanırken, "Valerien istifa" diye tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarlar, son düdüğün çalmasının ardından "İsmael istifa" diye tezahüratta bulundu ve bir süre "Sergen Yalçın" diyerek tempo tuttu.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında istifa tezahüratları sorulan Fransız çalıştırıcı "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum" demekle yetindi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Yusuf Yazıcı'nın yaptığı faulün ardından saha içi karıştı.

Hakem Ali Şansalan pozisyonu VAR'dan izlemeye giderken teknik direktör Valerien Ismael'in kulübeden gösterdiği tepki üzerine sarı kart verdi.

Ismael, Medipol Başakşehir maçında da kırmızı kart görmüştü.

Beşiktaş yine büyük maç kazanamadı, Trabzonspor istediğini aldı (2-2 ÖZET)

SEZONUN EN ERKEN GOLÜ

Beşiktaş, Trabzonspor karşısında bu sezonki en erken golünü yedi.

Geride kalan 9 haftada kalesinde 10 gol gören siyah-beyazlı ekip, 11. dakikada Maxi Gomez'in attığı golle kalesindeki en erken golü gördü.

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon MKE Ankaragücü ve İstanbulspor maçlarının 26. dakikasında yediği goller en erken goller olarak kayda geçmişti.

haber#

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...