Beşiktaş yeni transferini açıkladı

Beşiktaş yeni transferini açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi konusunda görüşmelere başlandığını ve Ömer Şişmanoğlu'nu transfer ettiğini borsaya bildirdi.

Beşiktaş, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi konusunda görüşmelere başlandığını ve Ömer Şişmanoğlu'nu transfer ettiğini borsaya bildirdi. Beşiktaş, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği yazıda, "Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için Fenerbahçe Spor Kulubü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.
BEŞİKTAŞ, ÖMER ŞİŞMANOĞLU'NU TRANSFER ETTİ
Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor'dan Ömer Şişmanoğlu'nu transfer ettiğini borsaya bildirdi.Beşiktaş bir süredir peşinde olduğu Medical Park Antalyaspor formasını giyen 24 yaşındaki Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği yazıda, "Futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nun transferi için Antalya Spor Kulübü ile 1 milyon 650 bin Euro fesih tazminatı ödenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...