Beşiktaş veda etti

Beşiktaş veda etti

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nda A Grubu'nda A.Efes, Darüşşafaka B Grubu'nda ise G.Saray LH ile Royal Halı G.Antep çeyrek finale yükseldi

Basketbol Erkekler Türkiye Kupası Elemeleri A ve B Grubu'nda yapılan son maçlarla çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Günün en kritik maçı Anadolu Efes-Beşiktaş İF arasındaydı. Rakibini baştan sona önde götürdüğü maçta 82-67 yenen Anadolu Efes bir üst tura yükselirken, Beşiktaş Türkiye Kupası'na veda etti. Gruptaki diğer maçta Darüşşafaka Doğuş, Türk Telekom'u 81-66 yenerek çeyrek finale yükselen diğer takım oldu. B Grubu'nda ise çekişmeli geçen Torku Konya-Royal Halı Gaziantep maçında gülen taraf karşılaşmanın ikinci devresindeki performansıyla Güney ekibi oldu: 81-67 kazanan Royal Halı Gaziantep bir üst tura yükseldi. Günün son maçında prestij için sahaya çıkan Uşak Sportif, daha önce çeyrek final oynamayı garantileyen G.Saray Liv Hospital'a güzel bir oyun sonrası fark attı: 97-80.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...