Beşiktaş ve G.Saray zirve yarışında kritik bir maça çıkıyor

Beşiktaş ve G.Saray zirve yarışında kritik bir maça çıkıyor

SPOR Haberleri

Yılın ilk derbisinde her iki takım da alacağı üç puanla devre arasına mutlu girmeyi hedefliyor

Süper Lig'de 2015'in ilk derbisinde bu akşam Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak "dev" maçı, rahatsızlığının ardından geçen hafta sahalara dönen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Kartal, derbiyi de kazanarak ligde üst üste 8. galibiyetini alıp, devre arası tatiline lider girmek amacında. Galatasaray ise 8 maçtır yenilmediği rakibini mağlup edip, zirve yarışında siyah-beyazlılarla puanları eşitlemek istiyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide konuk Galatasaray'ın taraftarları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takımlarını destekleyemeyecek. "Dört büyükler"in arasında oynanan maçlardaki deplasman yasağının bu sezon da sürmesi nedeniyle, sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmayacak. nbsp;
Yoğun yağış bekleniyor
Öte yandan meteoroloji yetkilileri maç saatinde yoğun yağış beklendiğini ifade etti. Bu tahmin gerçekleşirse zaten problemli olan Olimpiyat Stadı'nın zemini futbolcuları oldukça zorlayacak. Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçen sezon Olimpiyat'ta oynanan ve seyirci rekorunun kırıldığı derbi saha olayları nedeniyle yarıda kalmıştı.
Beşiktaş ve G.Saray zirve yarışında kritik bir maça çıkıyor



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...