Beşiktaş, Ümraniyespor'u satın alıyor

- Güncelleme:
Beşiktaş, Ümraniyespor'u satın alıyor

SPOR Haberleri

Transferde rakiplerine göre sessiz kalan Kara Kartal, pilot takımı yapmak istediği kırmızı beyazlılarla anlaştı. Beşiktaş'ın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin Ümraniyespor'un tesislerine yakın olması etkenlerden birisi olarak görülüyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş, dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Transferde rakiplerine göre sessiz kalmasıyla eleştirilen siyah beyazlılar, oyuncu değil, takım alarak gövde gösterisi yapacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Avrupa’da dev kulüplerinde örneklerin olduğu gibi alt ligden bir takım almaya karar verdi. Söz konusu takım ise geçen sezon Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor. Taraftar arasında anlaşma sağlanmış durumda.

SİSTEM OTURACAK

Ödeme planı hakkında son görüşmeler yapılırken anlaşmanın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Bu proje sayesinde Beşiktaş altyapısından yetiştirdiği oyuncularını tecrübe kazanması açısından Ümraniyespor’a gönderecek. Ayrıca kadroda düşünülmeyen, formsuz olan isimler de Ümraniyespor’da yeniden kendisini ispat etme şansı yakalayacak. Bu projeyle, Beşiktaş’ın gelecek yıllarda çok daha oturmuş bir kadro sistemine sahip olması hedefleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...