Beşiktaş transferde geri sayıma geçti: Yıldız yağacak...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş transferde geri sayıma geçti: Yıldız yağacak...

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyor. En az üç yeni ismin Almanya kampına yetiştirilmesi planlanıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde şu ana kadar sessiz kalan Beşiktaş kısa süre içinde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda üç kulvarda da iddialı bir ekip kurmaya çalışan siyah beyazlı idareciler, ‘Beşiktaş transferde geç kaldı’ söylentilerine gülüp geçiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’le birlikte her gün iki defa gerçekleştirilen toplantılarda, oyuncuların durumu, kulübe olan maliyeti ve takıma verebileceği katkı gibi konuların analizi yapılıyor. Bu toplantılarda Güneş’e garanti de verildi.

İKİ YILDIZ SÖZÜ

Siyah beyazlı yöneticilerin, tecrübeli teknik adamla yapılan görüşmelerde kulübün ekonomisini etkilemeyecek şekilde takıma maksimum katkıyı verecek isimlerin transfer edileceğinin garantisi verildi. Başkan Ahmet Nur Çebi de kendisini ispatlamış, ses getirecek iki oyuncunun transferi için söz verdi. Şenol Güneş’in de bu garantiyi aldıktan sonra yönetime “Acele edip hata yapmaktansa, sabırlı olup en mantıklı transferi beklemeyi tercih ederim” dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER BORSASI

Tadic-Zaynutdinov-Okereke-Tete
Şenol Güneş
hücumun her bölgesinde forma giyebilen bir oyuncu istiyor. Bu doğrultuda dört isimle görüşülüyor. Zaynutdinov yerli, Okere de uygun maliyetli olmasıyla öne çıkıyor. Tadic ve Tete ise Beşiktaş’ta oynamaya hazır olsalar da bonservis konuları çözülmüş değil. Zaynutdinov şu anda siyah beyazlıların en sıcak baktığı isim.

Holgate-Amartey-Mina-Lyanco
Stoperde gündemdeki son isim Everton’dan Holgate oldu. Jamaika asıllı İngiliz’e analiz ekibi onay verirse teklif yapılacak. Amartey’in menajeri imza parasında diretmiş olmasaydı iş çoktan bitmişti. Ganalı yine de Kartal’a en yakın isim. Jerry Mina ve Lyanco’ya teklifler yapıldı. İkili gelen teklifleri değerlendirme aşamasında.

Halil Dervişoğlu-Redmond-Saiss
Halil
bitti sayılır. Sadece yıllık ücretteki bonusların detayları için görüşmeler yapılıyor. Redmond hâlâ Premier Lig’den teklif gelir umuduyla Beşiktaş’ı bekletmeye devam ediyor. İngiliz yıldız bu tavrıyla şimşekleri üzerine çekmiş durumda. Saiss de büyük ihtimalle ayrılacak. Yönetim en az 3 milyon avro bonservis bedeli gelmeden ayrılığa onay vermiyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yalçın 20 Temmuz 2023 14:47

ANDERSON TALİŞKA VE RİCARDO QUARESMA GETİRSELER NELER GETİRİCEM LURDU NELER

Sonraki Haber Yükleniyor...